Komunikační strategie týdeníku Reflex se zaměřením na nové příležitosti v mediálním partnerství - Táborská, Nikol (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou komunikační strategie časopisu Reflex se zaměřením na mediální partnerství Reflexu. Cílem této práce je zhodnotit současnou komunikační strategii Reflexu a identifikovat nové příležitosti v mediálním partnerství Reflexu. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá základy komunikace, komunikační strategií a jednotlivými komunikačními nástroji v rámci komunikačního mixu. V praktické části se práce zabývá samotným časopisem Reflex, jeho konkrétním komunikačním mixem a především mediálním partnerstvím Reflexu. V závěru práce je pak vyhodnocena komunikační strategie na základě provedené SWOT analýzy a jsou identifikovány nové příležitosti v mediálním partnerství.