Komunikační strategie týdeníku Reflex se zaměřením na nové příležitosti v mediálním partnerství - Táborská, Nikol; Olšanová, Květa; Halík, Jaroslav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou komunikační strategie časopisu Reflex se zaměřením na mediální partnerství Reflexu. Cílem této práce je zhodnotit současnou komunikační strategii Reflexu a identifikovat nové příležitosti v mediálním partnerství Reflexu. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá základy komunikace, komunikační strategií a jednotlivými komunikačními nástroji v rámci komunikačního mixu. V praktické části se práce zabývá samotným časopisem Reflex, jeho konkrétním komunikačním mixem a především mediálním partnerstvím Reflexu. V závěru práce je pak vyhodnocena komunikační strategie na základě provedené SWOT analýzy a jsou identifikovány nové příležitosti v mediálním partnerství.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses