Návrhy aktivit na omlazení cílové skupiny značky Emco Mysli na zdraví - Blažková, Jana (2015)
Společnost Emco se zabývá výrobou a prodejem cereálních výrobků. Firma vznikla v devadesátých letech minulého století a v dnešní době svými výrobky uspokojuje velkou část českého trhu. Tato bakalářská práce se zabývá analýzou firmy Emco a za cíl si klade návrh doporučení, směřující k omlazení cílové skupiny této firmy. Nově navrhovanou skupinou je skupina ve věku 18-25 let. K docílení stanoveného cíle je využito situační analýzy, která na základě analýzy značky, trhu, positioningu a konkurence poskytne dostatečné informace k tomuto plnění. Práce se dělí na dvě části. Na teoretickou a praktickou. První z nich pojednává o základních pojmech, jež mají následné praktické využití v druhé části práce. Práce je zpracována na základě kvantitativního marketingového průzkumu v rámci cílové skupiny a dat získaných ze spolupráce s firmou Emco.