Financování střednědobých exportních úvěrů - Ulrych, Petr; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce s názvem Financování střednědobých exportních úvěru se v první části zaměřuje na vymezení a charakterizování problematiky střednědobého exportního financování. Jsou zde také představena rizika, se kterými se v rámci této problematiky exportér setkává. Ve druhé části je vysvětlen systém státní podpory exportu a role exportních úvěrových agentur v České republice -- Česká exportní banka, a.s. a Exportní garanční a pojišťovací společnost. Ve třetí části jsou charakterizovány jednotlivé produkty střednědobého exportního financování a definovány jejich silné a slabé stránky.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses