Společenská odpovědnost firmy Starbucks - Kolínská, Jana; Němečková, Iveta; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem je ucelená práce o společenské odpovědnosti (CSR) firmy Starbucks. V teoretické části se práce zaměřuje na teoretický základ společenské odpovědnosti, poskytuje náhled na problematiku z několika úhlů pohledu a v samostatné podkapitole srovnává argumenty zastánců a odpůrců CSR. Praktická část pojednává o společenské odpovědnosti firmy Starbucks. Nejprve je firma představena a je specifikováno pole její působnosti. Následně jsou rozebrány její jednotlivé aktivity v různých oblastech CSR. Práce se zaměřuje jak na globální aktivity, tak na činnost společnosti ve Spojených státech a v České republice. Závěr práce obsahuje analýzu a doporučení zaměřená na aktivity firmy v České republice.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses