Vývoj lázeňského cestovního ruchu v Třeboni za období 2009-2013 - Nováková, Denisa; Valentová, Jana; Doležal, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Lázeňský cestovní ruch hraje v jihočeské Třeboni velmi významnou roli. Lázeňští hosté patří mezi ty nejpočetnější návštěvníky města. Cílem bakalářské práce je zhodnotit vývoj lázeňského cestovního ruchu mezi lety 2009-2013 a také zanalyzovat výstupy vlastního výzkumu. Tato práce obsahuje praktickou a teoretickou část. V teoretické části jsou vymezeny pojmy jako cestovní ruch, lázeňský cestovní ruch, dále podává informace o vzniku lázeňství, lázeňské péči a službách poskytovaných v lázeňských zařízeních. V praktické části se autorka zaměřuje na nabídku cestovního ruchu ve městě Třeboň, především z pohledu návštěvnických atraktivit, ale i lázeňských služeb. Další kapitoly praktické části se věnují zhodnocení vybraných ukazatelů za daná léta s ohledem na změny indikačního seznamu, ohodnocují kvalitu a navrhují možné zlepšení lázeňských služeb v Třeboni.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses