Analýza příjezdového cestovní ruch v Rakousku - Cejnarová, Andrea; Voříšková, Barbora; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce bude zaměřena na zemi střední Evropy -- Rakousko. Tématem bakalářské práce bude analýza příjezdového cestovního ruchu Rakouska. V první části práce budou vymezeny pojmy jako cestovní ruch, příjezdový cestovní ruch, HDP, destinace apod. a bude popsána zvolená destinace. V teoretické části se budu zabývat vlivem cestovního ruchu na ekonomiku Rakouska. Praktická část bude věnována statistikám a analýzám s údaji o podílu cestovního ruchu na celkovém HDP Rakouska a o počtu přenocování v Rakousku a porovnání letní sezóny se zimní.
Vedoucí práce: Barbora Voříšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses