Incomingový cestovní ruch v Istanbulu - Dvořáková, Tereza (2015)
Téma bakalářské práce je Incomingový cestovní ruch v Istanbulu. Hlavním cílem teoretické časti práce je představení Turecka jako země mnoha možností. Největší pozornost pak je věnována městu Istanbul, které se zasluhuje o velkou část příjmů země, a to zejména ze sektoru cestovního ruchu. V praktické části mé bakalářské práce zhodnotím nabídku a poptávku po produktech a službách cestovního ruchu v Istanbulu, zanalyzuji přijíždějící zahraniční turisty podle mnoha kritérií a provedu SWOT analýzu města. Závěr práce bude věnován návrhům a doporučením pro pozitivní budoucí vývoj cestovního ruchu ve městě.