Incomingový cestovní ruch v Istanbulu - Dvořáková, Tereza; Netková, Jarmila; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Téma bakalářské práce je Incomingový cestovní ruch v Istanbulu. Hlavním cílem teoretické časti práce je představení Turecka jako země mnoha možností. Největší pozornost pak je věnována městu Istanbul, které se zasluhuje o velkou část příjmů země, a to zejména ze sektoru cestovního ruchu. V praktické části mé bakalářské práce zhodnotím nabídku a poptávku po produktech a službách cestovního ruchu v Istanbulu, zanalyzuji přijíždějící zahraniční turisty podle mnoha kritérií a provedu SWOT analýzu města. Závěr práce bude věnován návrhům a doporučením pro pozitivní budoucí vývoj cestovního ruchu ve městě.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses