Reorganizace - Linert, Jiří; Moravec, Tomáš, 1983-; Valenta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá reorganizací. Cílem práce je identifikovat slabiny reorganizace jako formy řešení úpadku, určit faktory bránicí širšímu využití a navrhnout zlepšení. První kapitola je věnována právní úpravě reorganizace účinné od 1. 1. 2014 s poukázáním na změny, které tato novelizace přinesla. Druhá kapitola si klade za cíl zmapovat dosavadní praxi. Tedy jaké je postavení reorganizace jako řešení úpadku. Na základě dostupných statistik budou vyhodnoceny prvotní dopady novely insolvenčního zákona. Nejdůležitější zjištění budou shrnuta v závěru práce.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses