Analýza cestovního ruchu ve vybrané destinaci - Dytrychová, Hana; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu v regionu Novopacko. Cílem práce je zhodnotit silné a slabé stránky destinace, definovat příležitosti a hrozby a sestavit SWOT analýzu. Práce zahrnuje teoretickou část, kde jsou objasněny základní termíny z oblasti marketingu destinace, a praktickou část, kde jsou analyzovány vybrané ukazatele. V poslední kapitole je zhotovena SWOT analýza a jsou navrhnuty určité změny, které by podpořily cestovní ruch v oblasti.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses