Podnikateľský plán – franchising - Tóthová, Ľudmila (2015)
V tejto bakalárskej práci je vytvorený podnikateľský plán na získanie franchisingovej licencie celosvetovej dietetickej siete Natur House. Cieľom tejto práce je vytvoriť podnikateľský plán na otvorenie pobočky Natur House v Košiciach, ktorý bude reálne použitý pri žiadaní o poskytnutie licencie. Súčasťou tejto práce je aj finančný plán, ktorý vychádza z oficiálnych odhadov poskytovateľa licencie a poskytuje informácie o výhodnosti takéhoto typu podnikania. V prípade hodnotenia investície, táto práca potvrdzuje odhad poskytovateľa franchízy o rýchlej návratnosti investície. V konečnom dôsledku je zistené, že aj v prípade pesimistického vývoja, je otvorenie pobočky Natur House výhodné a zaujímavé.