Podnikateľský plán – franchising - Tóthová, Ľudmila; Krause, Josef, 1978-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
V tejto bakalárskej práci je vytvorený podnikateľský plán na získanie franchisingovej licencie celosvetovej dietetickej siete Natur House. Cieľom tejto práce je vytvoriť podnikateľský plán na otvorenie pobočky Natur House v Košiciach, ktorý bude reálne použitý pri žiadaní o poskytnutie licencie. Súčasťou tejto práce je aj finančný plán, ktorý vychádza z oficiálnych odhadov poskytovateľa licencie a poskytuje informácie o výhodnosti takéhoto typu podnikania. V prípade hodnotenia investície, táto práca potvrdzuje odhad poskytovateľa franchízy o rýchlej návratnosti investície. V konečnom dôsledku je zistené, že aj v prípade pesimistického vývoja, je otvorenie pobočky Natur House výhodné a zaujímavé.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses