Město pro byznys Vícerozměrná statistická analýza a možné návrhy na zdokonalení projektu - Krajča, Marek (2015)
Hlavní cíl mé diplomové práce je detailní vícerozměrná analýza dat, které jsou zdrojem srovnávacího výzkumu Město pro byznys 2013, a následný návrh určitých změn, které by tento projekt mohly zdokonalit. K vícerozměrné analýze mi především poslouží nástroje jako průzkumová analýza, analýza hlavních komponent, faktorová analýza a shluková analýza. U návrhů na zlepšení projektů mimo jiné využívám metod vícekriteriálního rozhodování.