Město pro byznys Vícerozměrná statistická analýza a možné návrhy na zdokonalení projektu - Krajča, Marek; Vilikus, Ondřej; Šamanová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavní cíl mé diplomové práce je detailní vícerozměrná analýza dat, které jsou zdrojem srovnávacího výzkumu Město pro byznys 2013, a následný návrh určitých změn, které by tento projekt mohly zdokonalit. K vícerozměrné analýze mi především poslouží nástroje jako průzkumová analýza, analýza hlavních komponent, faktorová analýza a shluková analýza. U návrhů na zlepšení projektů mimo jiné využívám metod vícekriteriálního rozhodování.
Vedoucí práce: Ondřej Vilikus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statisticko-pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses