Finanční nástroje podpory zemědělského podnikání - Dubová, Markéta (2015)
Práce se zabývá analýzou právních předpisů souvisejících s finančními nástroji podpory zemědělského podnikání v ČR, zejména pak daňovými zvýhodněními směřujícími k podpoře tohoto sektoru. Ta jsou dále srovnávána s úpravou v SRN a dalších evropských i mimoevropských státech.