Finanční nástroje podpory zemědělského podnikání - Dubová, Markéta; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá analýzou právních předpisů souvisejících s finančními nástroji podpory zemědělského podnikání v ČR, zejména pak daňovými zvýhodněními směřujícími k podpoře tohoto sektoru. Ta jsou dále srovnávána s úpravou v SRN a dalších evropských i mimoevropských státech.
Vedoucí práce: Hana Marková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses