Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Ripplová, Natálie; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tématem této bakalářské práce je analýza nabídky cestovní kanceláře Alexandria. V první části jsou vysvětleny základní pojmy související s činností cestovních kanceláří. Cestovní kanceláře jsou charakterizovány. Zdůrazněny jsou povinnosti cestovních kanceláří, zejména nutnost uzavřít smluvní povinné pojištění proti úpadku. Dále jsou objasněny podmínky pro získání koncesní listiny. První kapitola je věnována také všeobecným a záručním podmínkám. V druhé části práce je cestovní kancelář Alexandria představena. Následně je podrobně analyzována její nabídka. V této části jsou popsány služby, které Alexandria poskytuje. Zmíněna je i inovace její nabídky. V závěrečné kapitole je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy. Rozbor silných stránek, slabých stránek, příležitostí a hrozeb vychází z předchozí části práce. Na závěr je nabídka cestovní kanceláře Alexandria znovu zhodnocena a celkově shrnuta.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses