Android aplikace pro přehrávání webových rádií - Janata, Petr (2015)
Cílem práce je získat nástroj, který by umožňoval přehrávat česká internetová rádia na platformě Android. Nejdříve se hledám již existujících řešení. Poté analyzuji jejich nedostatky a problémy. Na základě výsledků své analýzy a po konzultaci se společností PLAY.CZ a.s. (provozující server play.cz) navrhuji nové řešení. Jedná se o nativní aplikaci určenou pro systém Android napsanou v jazyce Java. V praktické části práce popisuji vlastní implementaci dané aplikace.