Android aplikace pro přehrávání webových rádií - Janata, Petr; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Černý, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem práce je získat nástroj, který by umožňoval přehrávat česká internetová rádia na platformě Android. Nejdříve se hledám již existujících řešení. Poté analyzuji jejich nedostatky a problémy. Na základě výsledků své analýzy a po konzultaci se společností PLAY.CZ a.s. (provozující server play.cz) navrhuji nové řešení. Jedná se o nativní aplikaci určenou pro systém Android napsanou v jazyce Java. V praktické části práce popisuji vlastní implementaci dané aplikace.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses