Marketingová strategie dovozce vietnamské kávy Trung Nguyen - Dao, Ha (2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Trung Nguyen, která je jediným autorizovaným dovozcem vietnamské kávy v ČR. Cílem práce je analýza stávající marketingové strategie a na základě vlastního výzkumu navrhnutí řešení na zlepšení. Teoretická část práce obecně popisuje marketing, marketingový mix, marketingová strategie. Praktická část obsahuje představení společnosti Trung Nguyen a její působení na českém trhu. Dále se zaměřuje na analýzu vnějšího prostředí firmy a popisuje její současné marketingové prostředí. Na základě získaných poznatků jsou v závěrečné části práce vypracovány návrhy na zlepšení marketingové strategie do budoucna.