Marketingová strategie dovozce vietnamské kávy Trung Nguyen - Dao, Ha; Vávra, Oldřich; Anh, Le Hai; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Trung Nguyen, která je jediným autorizovaným dovozcem vietnamské kávy v ČR. Cílem práce je analýza stávající marketingové strategie a na základě vlastního výzkumu navrhnutí řešení na zlepšení. Teoretická část práce obecně popisuje marketing, marketingový mix, marketingová strategie. Praktická část obsahuje představení společnosti Trung Nguyen a její působení na českém trhu. Dále se zaměřuje na analýzu vnějšího prostředí firmy a popisuje její současné marketingové prostředí. Na základě získaných poznatků jsou v závěrečné části práce vypracovány návrhy na zlepšení marketingové strategie do budoucna.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses