Analýza a strategie řízení finančních zdrojů firmy Internet Mall a. s. - Procházková, Anna (2015)
Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a analytické. Teoretická část stručně definuje pojmy, vzorce a postupy, použité v analýze. V praktické části jsou aplikovány metody finanční a ekonomické analýzy, včetně souhrnných modelů, určených k predikci finanční situace. Vybrané ukazatele jsou rovněž porovnány s konkurenční firmou Alza.cz. Pomocí těchto nástrojů je v závěru práce zhodnoceno celkové finanční zdraví a posouzena kredibilita firmy. Analýza je provedena za období od 1. 4. 2008 do 31. 3. 2014.