Podpora ICT nástrojů v oblasti vzdělávání - Čemusová, Jana (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena kromě analýzy současného stavu využívání ICT technologií ve výuce, také na finanční analýzu této oblasti - tedy rozbor dostupných zdrojů pro školy v oblasti pořizování a údržby ICT nástrojů a technologií. Důraz je především v praktické části kladen na přístup pedagogů k začleňování moderních didaktických pomůcek do výuky. Výsledkem této práce by kromě uceleného přehledu možností po stránce materiální a finanční každé školy, měl být také nástin trendů budoucího vývoje v této oblasti.