Podpora ICT nástrojů v oblasti vzdělávání - Čemusová, Jana; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vais, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena kromě analýzy současného stavu využívání ICT technologií ve výuce, také na finanční analýzu této oblasti - tedy rozbor dostupných zdrojů pro školy v oblasti pořizování a údržby ICT nástrojů a technologií. Důraz je především v praktické části kladen na přístup pedagogů k začleňování moderních didaktických pomůcek do výuky. Výsledkem této práce by kromě uceleného přehledu možností po stránce materiální a finanční každé školy, měl být také nástin trendů budoucího vývoje v této oblasti.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses