Bezpečnostní prostředky v elektronickém bankovnictví - Mohamed, Radouan (2015)
Tato bakalářská práce poskytuje přehled používaných autentizačních prostředků ve služ-bách elektronického bankovnictví. Dále v ní lze nalézt pohled na elektronické bankovnictví dvou českých bank - Fio a Era, které vzájemně srovnává. Na konci práce se nachází teore-tický návrh útoku na službu internetového bankovnictví. Tento útok je založen na poznat-cích získaných během zpracovávání této práce. Výsledkem je tak zhodnocení slabých stránek služeb elektronického bankovnictví a také samotný návrh útoku.