Bezpečnostní prostředky v elektronickém bankovnictví - Mohamed, Radouan; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce poskytuje přehled používaných autentizačních prostředků ve služ-bách elektronického bankovnictví. Dále v ní lze nalézt pohled na elektronické bankovnictví dvou českých bank - Fio a Era, které vzájemně srovnává. Na konci práce se nachází teore-tický návrh útoku na službu internetového bankovnictví. Tento útok je založen na poznat-cích získaných během zpracovávání této práce. Výsledkem je tak zhodnocení slabých stránek služeb elektronického bankovnictví a také samotný návrh útoku.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses