Využitie responzívneho designu v návrhu aplikácie - Puškár, Ján; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca je orientovaná na komparáciu najpoužívanejších prístupov k prezentovaniu webového obsahu na mobilných zariadeniach, s cieľom umožniť efektívne rozhodovanie o spôsobe prezentácie obsahu. Práca sa v prvej časti venuje vzniku responzívneho dizajnu a jeho pilierom. Ďalej sa práca zaoberá všeobecným posúdením vhodnosti využitia responzívneho dizajnu a identifikáciou odlišností v prevádzkovaní klasickej webovej stránky, stránky s mobilnou verziou a responzívnej stránky. Ďalšia časť práce je venovaná praktickej demonštrácii implementácie responzívneho dizajnu pri tvorbe novej responzívnej stránky. Práca obsahuje popis pracovného postupu a výsledky testovania.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses