Analýza fungování euroregionů v rámci přeshraniční spolupráce Česká republika - Polsko - Bogumská, Eva; Pělucha, Martin, 1980-; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce na téma "Analýza fungování euroregionů v rámci přeshraniční spolupráce Česká republika -- Polsko" se zabývá problematikou rozdílnosti realizace přeshraniční spolupráce ve vybraných euroregionech na česko-polských hranicích. Analytická část obsahuje jednak komparaci fungování euroregionů z pohledu kvantitativních ukazatelů, jako jsou například počet realizovaných projektů nebo výše alokovaných finančních prostředků na tyto projekty, jednak výsledky empirického šetření se starosty obcí zapojených do přeshraniční spolupráce.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses