Analýza dát z oblasti kontroly kvality použitím systému LISp-Miner - Štefke, Martin; Šimůnek, Milan, 1975-; Srogoňová, Kristína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Predmetom bakalárskej práce je analýza vzniku nezhodných výrobkov v spoločnosti SEWS Slovakia. Analyzované boli záznamy o vzniku nezhodných výrobkov z obdobia 2013 až 10/2014, analýza bola vykonaná z databázy v akademickom systéme LISp-Miner. V úvodnej teoretickej časti je zhrnutie rôznych prístupov k problematike dobývania znalostí z databázy. V nasledujúcej praktickej časti práce je uvedený postup úpravy a spracovania dát, definovanie základných analytických otázok. V závere sú definované relevantné vzťahy medzi dátami a analytickými metódami.
Vedoucí práce: Milan Šimůnek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses