"Osobní a rodinné finanční plánování" - Steklý, Ondřej; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Prvním cílem práce je představit momentálně nejčastěji prodávané finanční produkty a popsat jejich vhodné využití. Druhým cílem je popsat způsoby distribuce těchto finančních produktů a poukázat na problémy v distribuci z pohledu "dobra" pro zákazníka. Třetím cílem je představit osobní a rodinné finanční plánování a zasadit do tohoto kontextu jednotlivé finanční produkty. Zvolenou problematiku jsem popsal z praktického pohledu finančního poradce majícího zhruba dvouletou zkušenost v oboru. Díky tomu v této práci popisuji nejen, jak by finanční plánování "mělo probíhat", ale také, jak v některých případech ve skutečnosti probíhá. Mimo jiné zde popisuji nejčastější způsoby, jakými prodejci na českém trhu šidí své zákazníky.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses