Produkce a marketingová komunikace hudební skupiny - Pexa, Ondřej (2015)
Marketing je v posledních desetiletích nedílnou součástí našich životů, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Vyskytuje se samozřejmě i v umění a kultuře. Každý subjekt, který chce uspět a být lepší než konkurence, by měl mít rozvrženou vhodnou marketingovou komunikaci. V této práci se jedná a marketingovou komunikaci v hudebním průmyslu. Postupně jsou představeny hlavní marketingové nástroje a následně v praktické části aplikovány na konkrétní hudební skupinu.