Produkce a marketingová komunikace hudební skupiny - Pexa, Ondřej; Černá, Jitka, 1961-; Trčková, Olga, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Marketing je v posledních desetiletích nedílnou součástí našich životů, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Vyskytuje se samozřejmě i v umění a kultuře. Každý subjekt, který chce uspět a být lepší než konkurence, by měl mít rozvrženou vhodnou marketingovou komunikaci. V této práci se jedná a marketingovou komunikaci v hudebním průmyslu. Postupně jsou představeny hlavní marketingové nástroje a následně v praktické části aplikovány na konkrétní hudební skupinu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses