IS/ICT organizace působící ve zdravotnictví - Machač, Šimon (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na IS/ICT organizace, které se podílejí na rozvoji elektronického zdravotnictví v České republice. Cílem práce je představit jednotlivé organizace, které se podílejí na rozvoji elektronického zdravotnictví a analyzovat vztahy mezi těmito organizacemi. V úvodní části je vytvořen klasifikační řád. Každá zkoumaná organizace, bude zařazena do jedné z kategorií, které obsahuje klasifikační řád. Další část se věnuje představení jednotlivých organizací a jejich partnerů, se kterými spolupracuje. Poslední a nejdůležitější část je věnována analyzování vazeb mezi organizacemi, pomocí projektů anebo různých konferencí, kterých se organizace účastní.