Testování softwaru v agilních projektech - Rojo, Robert (2015)
Tato bakalářská práce popisuje proces testování softwaru v agilních projektech a navrhuje rozšíření metodiky MMSP (Metodiky pro malé softwarové projekty). V teoretické části práce jsou uvedeny základní pojmy a praktiky z oblasti testování, je představen agilní vývoj včetně agilního testování a je také popsána metodika MMSP. V praktické části práce je popsán referenční podnik a jsou identifikovány problémy spojené s testováním v tomto podniku. Nakonec jsou navržena a zhodnocena rozšíření metodiky MMSP za účelem vyřešení těchto problémů.