Analýza procesů v rámci akreditací vysokoškolských institucí v ČR - Buchbauer, Petr; Hykš, Ondřej; Vymětal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se soustředí na podrobnou analýzu momentálního stavu akreditačního procesu vysokoškolských institucí. Teoretická část práce uvádí kontext řízení kvality do rámce terciárního vzdělávání a Akreditační komisi České republiky jakožto certifikační orgán tohoto odvětví. Praktická část poskytuje detailní popis procesu hodnocení jedné žádosti o akreditaci skrze tři možné zobrazení procesních map. Analýza je doplněna kvalitativním hodnocením a návrhy na zlepšení v rámci dnešního legislativního prostředí. V poslední řadě je uvedena projednávaná změna vysokoškolského zákona a vybrané změny s přímým dopadem na akreditační proces jsou podrobeny kritické diskusi.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses