Zavádzanie disciplíny Business Architektúra v českých organizáciách - Haver, Martin (2015)
Hlavným cieľom práce je rámcovo definovať obsah disciplíny Business architektúra podľa všeobecne uznávaných metodík a na vzorke vybraných českých podnikov analyzovať súčasný stav zavádzania tejto disciplíny v ČR. Ďalším cieľom je charakterizovať typickú agendu business architektov v týchto podnikoch.