Zavádzanie disciplíny Business Architektúra v českých organizáciách - Haver, Martin; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavným cieľom práce je rámcovo definovať obsah disciplíny Business architektúra podľa všeobecne uznávaných metodík a na vzorke vybraných českých podnikov analyzovať súčasný stav zavádzania tejto disciplíny v ČR. Ďalším cieľom je charakterizovať typickú agendu business architektov v týchto podnikoch.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses