Návrh produktov a služieb z oblasti Beyond Banking - Kopecký, Oldřich; Albrecht, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca je zameraná na oblasť beyond banking a jej hlavným cieľom je priniesť nové inovatívne návrhy produktov a služieb v danej oblasti. V prvej časti práce je predstavená oblasť beyond banking a pojmy s ňou spojené, zároveň autor opisuje motiváciu banky k beyond bankingovým aktivitám a významnosť klienta v tejto oblasti. V ďalšej časti autor vykonal analýzu aktuálneho stavu bankového trhu v Českej republike, z ktorej výsledkov následne načrtol možné smerovanie trhu v budúcnosti. Po analytickej časti sú v práci predstavené existujúce beyond bankingové aktivity ako z Českej republiky, tak z trhu zahraničného a v poslednej časti práce autor prichádza so svojimi návrhmi produktov a služieb z oblasti beyond banking. Po predstavení návrhov jeden zvolený návrh rozpracováva viac do detailu, pri ktorom vypracuje business case a priblíži svoj návrh aj z informatického hľadiska.
Vedoucí práce: Jakub Albrecht
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses