Posuzování efektivnosti využití vozového parku - Havlová, Jana; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce je zaměřena na kontrolní systém správy vozového parku. Právě prostřednictvím firemních automobilů dochází stále častěji k podvodnému jednání. Důraz je kladen především na úsporu nákladů, která plyne ze zavedení monitoringu a efektivnější kontroly. Práce vymezuje moderní prvky kontroly, jejich funkce a dopady do nákladů. Dochází k nastínění výhod a nevýhod spojených s evidencí jízd. Pro ilustraci jsou uvedeny praktické příklady z praxe včetně alternativního řešení s výpočtem úspor.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses