Podnikatelský plán – Založení online pokerové herny - Rychlík, Jan (2015)
Hlavním cílem této práce je vytvoření podnikatelského plánu pro online pokerovou hernu. Podnikatelský plán je vytvořen pro interní účely, měl by sloužit k posouzení proveditelnosti a výnosnosti záměru. Plán je sestaven na základě struktury a poznatků popsaných v teoretické části práce. Mezi hlavní kapitoly plánu patří popis příležitosti, analýza trhu, marketingový plán, finanční plán a analýza rizik.