Podnikatelský plán – Založení online pokerové herny - Rychlík, Jan; Hartman, Ladislav; Podškubka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Hlavním cílem této práce je vytvoření podnikatelského plánu pro online pokerovou hernu. Podnikatelský plán je vytvořen pro interní účely, měl by sloužit k posouzení proveditelnosti a výnosnosti záměru. Plán je sestaven na základě struktury a poznatků popsaných v teoretické části práce. Mezi hlavní kapitoly plánu patří popis příležitosti, analýza trhu, marketingový plán, finanční plán a analýza rizik.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses