Životní cyklus Start Up - Vedra, Stanislav; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Beneš, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této práce je popsat zlomová místa životního cyklu webového startupu, při kterých nejčastěji startupy selhávají a doporučit možné postupy na jejich předejití. První kapitola definuje startup a jeho životní cyklus. Druhá kapitola charakterizuje jednotlivé zlomové fáze životního cyklu a porovnává je se způsobem vedení převzatým z klasického managementu. Třetí kapitola je o přiřazení řídících metod k těmto fázím. V rámci práce bylo vypracováno dotazníkové šetření mezi českými startupy, zda popsané metody používají.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses