Manažerské rozhodování ve sportovní organizaci - Rampír, Vojtěch (2015)
Bakalářská práce popisuje fungovaní sportovního klubu HBC Kolín a pomocí metody rozhodovacích stromů tvoří a popisuje optimální strategii propagace utkání následujícího play-off. Seznamuje se základy manažerského rozhodování, typy roz-hodování a manažerské osobnosti. Popisuje také základy sponzoringu, druhy sponzoringu a sponzorů, jejich role ve fungování sponzorovaných a blíže se zaměřuje na sportovní sponzoring.