Manažerské rozhodování ve sportovní organizaci - Rampír, Vojtěch; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2015)
Bakalářská práce popisuje fungovaní sportovního klubu HBC Kolín a pomocí metody rozhodovacích stromů tvoří a popisuje optimální strategii propagace utkání následujícího play-off. Seznamuje se základy manažerského rozhodování, typy roz-hodování a manažerské osobnosti. Popisuje také základy sponzoringu, druhy sponzoringu a sponzorů, jejich role ve fungování sponzorovaných a blíže se zaměřuje na sportovní sponzoring.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: sportovní management; rozhodování; hokejbal; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports management; decision making; street hockey; bachelor's theses