Náročnost přípravy prostředí Self-Service Business Intelligence - Píhrt, Tomáš; Gála, Libor, 1965-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem práce bylo zhodnotit náročnost přípravy prostředí pro produkty business intelligence, jmenovitě pak pro odnož self-service, která vykazuje sílící trend v dané oblasti. Východiskem práce byla analýza stávajících metodik, postupů a doporučení pro přípravu BI prostředí, dále pak analýza faktorů, jež proces přípravy ovlivňují. Za účelem ověření rozdílů mezi jednotlivými produkty self-service BI byla stanovena metodika a relevantní kritéria pro hodnocení. Na základě vytvořeného modelu hodnocení bylo prověřeno nejlepších 5 produktů v oblasti BI a to na specifické množině dat z prostředí malého podniku.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses