Analýza a návrh zlepšení IS pro dentální kliniku - Tůma, David; Vencovský, Filip; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou informačního systému konkrétní společnosti z oblasti stomatologie. Hlavním cílem práce je navrhnout změny informačního systému nebo firemních procesů, které povedou ke zpřehlednění a zrychlení každodenních firemních postupů. K dosažení tohoto cíle bylo využito procesní modelování se zpětnou vazbou od uživatelů současného informačního systému. Dále práce využívá analýzy požadavků za pomoci vybraných metod, opět s využitím zpětné vazby od uživatelů. Následně se práce zabývá porovnáním získaných požadavků se současným řešením informačního systému. Poslední část práce je věnována návrhu konkrétních změn. Hlavním přínosem práce je odhalení nedostatků současného informačního systému, přičemž využít tyto informace může zkoumaná společnost, nově vznikající společnosti z odvětví nebo jeho výrobce.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses