Rozšíření distribučního řetězce – případová studie kavárenský řetězec - Vaněk, Jan; Machek, Martin; Kolouchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá problematikou operace rozšíření distribučního řetězce společnosti podnikající v poskytování služeb. Hlavní důraz bude kladen na analytickou část plánování, implementaci vytvořeného plánu a řízení komunikační kampaně. V teoretické části budou nejprve popsány formy vstupu na trh a specifika marketingu služeb. Analytická část se zaměří zejména na marketingovou situační analýzu a vytvoření plánu rozšíření řetězce. Následující část popíše řízení komunikační kampaně se zaměřením na reklamu a podporu prodeje. V praktické části bude rozebrán postup rozšíření kavárenského řetězce Costa Coffee na příkladech nově otevřených poboček. Cílem práce je porovnat reálné provedení rozšíření řetězce s teoretickými fundamenty.
Vedoucí práce: Martin Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses