Analýza funkcionalit emailových služeb - Šandera, David; Šebesta, Michal; Jelínek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavním tématem této práce je analýza funkcí e-mailových serverů prodávaných na území České republiky. Cílem práce je zmapovat a specifikovat potřeby a očekávání uživatelů v oblasti e-mailové komunikace, správy času pomocí kalendářů a úkolů, vyhledávání kontaktů v adresářích a jiné činnosti týkající se týmové spolupráce a komunikace. Podle těchto potřeb je v práci provedena podrobná rešerše vybraných nabízených řešení. Ta je analyzována a je doporučeno vhodné řešení pro různé potřeby firem. Přínosem práce je detailní popis stavu současného českého trhu e-mailových serverů s doporučeními pro nejvhodnější výběr do vlastní organizace. Dále se zabývá odhadovaným vývojem firemní elektronické komunikace v budoucnosti a možnými dopady na tento trh.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses