Způsoby řízení webových projektů - Vlček, Lukáš (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá způsoby řízení webových projektů. Mezi hlavní cíle této práce patří stanovení specifik webových projektů a specifik řízení webových projektů, následně pak pomocí těchto specifik porovnat a vybrat vhodné nástroje pro podporu řízení webových projektů. V teoretické části je důkladně popsána oblast webových projektů a webových produktů, které jsou potřeba pro stanovení specifik řízení webového projektu. V praktické části pak autor využívá metodiku PMBOK (2013), pomocí které stanovuje tato specifika. Závěrem této práce, autor na základě stanovených specifik porovnává softwarové nástroje a vybírá ty, které budou vhodné pro podporu řízení webových projektů. Tato práce nabízí způsoby, jak efektivně řídit webové projekty a může posloužit jako pomocník pro výběr vhodných nástrojů pro řízení webových projektů.